Meikkitaiteilija antoi poikaystävän meikata hänet – tässä tulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

NikkieTutorials-videoblogia pitää meikkitaiteilija, joka julkaisee kanavallaan hyödyllisiä kauneusalan niksejä ja meikkivinkkejä. Kun Nikkie sai YouTube-kanavalleen yli kaksi miljoonaa seuraajaa, hänen poikaystävänsä lupasi meikata naisen kameran edessä.

Mies lupasi meikata tyttöystävänsä kun hänen kanavansa ylittäisi kaksi miljoonaa seuraajaa. Tämä tapahtuikin yllättävän nopeasti, mutta jännityksestä huolimatta Rick-niminen poikaystävä ei perääntynyt lupauksestaan vaan päätti meikata Nikkien parhaansa mukaan. Hänen suorituksensa pääsi näkemään yllättävän suuri yleisö sillä tätä nykyä seuraajia on jo reilusti yli kolme miljoonaa.

Lopputulos ei välttämättä ole täysin meikkitaiteilijan mieleen, mutta moni voisi olla kuitenkin samaa mieltä sen kanssa, että Rick suoriutui tehtävästä yllättävän hyvin. Rohkea silmämeikki ja huulet taisivat olla hieman liikaa, mutta tasaisesti tehty pohjustus onnistui ainakin melko hyvin.