Mikä muodonmuutos! Meikkitaiteilija teki itsestään elokuvan kalasankarin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa on päästy ihastelemaan lukuisten itsensä mitä erikoisemmiksi hahmoiksi muuntavien meikkitaiteilijoiden upeita taitoja. Nyt hämmästystä on herättänyt video, jossa Youtube-tähti Chrisspy tekee itsestään Pixar-elokuvista tutun kalahahmon.

Tuoreella videollaan Chrisspy käyttää uskomattomia taitojaan maalatakseen kasvoista tulevan Doria etsimässä -elokuvan sankarin. Lähes kahdeksanminuuttisen videon aikana nainen esittelee yksityiskohtaisesti, kuinka kasvomaalaus toteutetaan.

– Nemoa etsimässä oli suosikkini Disney/Pixarin elokuvista. Olin innoissani sen jatko-osasta ja ajattelin, että olisi hauskaa haastaa itseni ja nähdä voisinko tehdä itsestäni Dorin, Chrisspy kuvailee.