Mies taltutti väkivaltaisen matkustajan – sai pureman käsivarteen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

British Airwaysin lennolla koettiin äskettäin erikoinen hetki, kun lentohenkilökunta joutui turvautumaan matkustajien apuun väkivaltaisen asiakkaan taltuttaakseen. Apuun riensi Christopher McNerlin.

Lontoosta Dubaihin matkalla olleessa lentokoneessa koettiin vaaratilanne, kun yksi matkustajista äityi riehumaan. Samalla hän vaaransi kanssamatkustajien turvallisuuden. Apuun rientänyt McNerlin sai miehen kuriin yhdessä Hayley-nimisen lentoemon kanssa. British Airways on kiittänyt miestä julkisesti Twitterissä.

Christopher McNerlin joutui käymään kahakan jälkeen ensiavussa, koska sekopäinen matkustaja oli purrut häntä kivuliaasti. Mies kertoi, että purema ei haitannut, koska lentäjä oli tarjonnut hänelle mahdollisuuden tutustua lentokoneen ohjaamoon.