Herkullinen ”kukkakimppu” – tehty kananugeteista!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kekseliäs yhdysvaltalaismies Kamren Kennedy on yllättänyt tyttöystävänsä erikoisella kimpulla. Mies oli nimittäin asetellut karamelleja sisältävään maljakkoon kimpun, joka oli tehty ristikkoperunoista ja kananugeteista.

Tyttöystävä Tiera Leftwich on julkaissut saamastaan lahjasta kuvan Instagramissa. Kamrenin tekemä kimppu oli neitokaisen mielestä napakymppi, sillä hän rakasti Chick-Fil-A-kanafileitä yli kaiken. Metro-lehden mukaan poikaystävä onnistui hurmaamaan Tieranin persoonallisella lahjallaan.

Kananugetteja ja ristikkoperunoita sisältävä kimppu ei kuitenkaan sovellu lahjaksi kaikille naisille, sillä Kamren on tehnyt sen ajatellessaan tyttöystävänsä rakastamia herkkuja. Ellei oma tyttöystävä ole kananugettien fani, on silloin turvallisempaa antaa lahjaksi perinteinen kukkakimppu.