Mitä tekisit jos saisit toisen mahdollisuuden?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elämää tulisi elää päivä kerrallaan niin, että mitään ei tarvitsisi katua. Siitä huolimatta moni jänistää vaikeista tai jännittävistä tilanteista tai jättää tavoittelematta unelmiaan eläessään muiden mieliksi.

Kuolinvuoteellaan makaavilta vanhuksilta on välillä kysytty, mitä he tekisivät elämässään toisin jos voisivat ja mitkä ovat asioita, joita he katuvat. Kaduttavia asioita kannattaisi kuitenkin ajatella jo aiemmin eikä odottaa siihen saakka, että niille on enää mahdotonta tehdä mitään.

Twitterissä on alettu käymään keskustelua siitä mitä ihmiset tekisivät toisin jos he saisivat uuden mahdollisuuden. #IfIHadAnotherChance -tunnisteen alta voi löytää asioita, jotka ihmiset muuttaisivat uuden tilaisuuden saadessaan. Tunnustukset ovat juuri sellaisista asioista, joita moni voisi vakavissaan ajatella muuttavansa kun on vielä voimissaan.

Ihmiset ovat kertoneet, että he olisivat suudelleet ihastustaan, ryhtyneet aiemmin kasvissyöjäksi ja ottaneet enemmän riskejä elämässään. Myös vanhempien neuvoja oltaisiin kunnioitettu enemmän, minkä lisäksi yksi kertoi, että olisi elänyt koko elämänsä täysin toisella tavalla jos vain pystyisi.