Nainen tatuoi traagiset arvet piiloon – ilmaiseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Whitney Develle -niminen tatuoija on lupautunut tekemään mielettömän määrän ilmaisia tatuointeja tänä vuonna. Hän on luvannut auttaa ihmisiä, jotka ovat viillelleet ihoaan tai aiheuttaneet muita näkyviä jälkiä ihoonsa itetuhoisten ajatusten vuoksi.

Develle kertoi 9News-uutisille ajatuksen lähteneen hänen omasta ystävästään. Tatuoijan ystävä oli aikoinaan masennuksesta kärsiessään viillellyt itseään. Kun hän oli parantunut, merkit ihossa saivat ihmiset kyselemään häneltä kiusallisia kysymyksiä, joihin hän ei olisi halunnut vastata. Hän halusi peittää arpensa kokonaan, minkä ansiosta Develle sai idean muiden auttamisesta.

Develle ilmoitti Facebook- ja Instagram-tileillään auttavansa ihmisiä saamaan heidän arpensa piiloon. Hän sai lukemattoman määrän viestejä, joista hän valitsi 50 ihmistä autettavakseen. Nainen tulee kuluvan vuoden aikana tekemään 50 ilmaista tatuointia yrittäen aikatauluttaa joka viikolle jonkun tatuoitavan, joka on tullut pyytämään apua arpien peittämiseen.