Lennokkikamerat tulivat jäädäkseen – tässä vuoden upeimmat videot!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kauko-ohjattavat lentolaitteiden ansiosta lähes kuka tahansa voi kuvata näyttävien kamera-ajoja vaativissakin kuvauspaikoissa. Yhdysvalloissa järjestetäänkin jo vuosittaista New York City Drone FIlm Festival -tapahtumaa, jossa parhaat drone-videot palkitaan.

Tapahtuman järjestäjät ovat julkaisseet Youtubessa koosteen, jossa nähdään paloja vuoden parhaista UAV-koptereilla kuvatuista videoista. Kuvattavat kohteet vaihtelevat aina upeista luonnonilmiöistä arkkitehtuurin ihmeisiin ja urheilijoiden näyttäviin suorituksiin.

Ympärillä kameroineen pörräävät kopterit eivät ole ehkä kaikkien mieleen, mutta video todistaa että niiden avulla saadaan aikaan myös upeaa videomateriaalia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat