Upea timelapse-video vie Singaporen sykkeeseen

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Singapore on Kaakkois-Aasiassa sijaitseva kaupunkivaltio, jonka siluetin muodostavat lukuisat korkeuksiin kohoavat futuristiset pilvenpiirtäjät. Kaupungin näyttävään ja koko ajan muuttuvaan arkkitehtuuriin päästään tutustumaan valokuvaaja Keith Loutitin upealla timelapse-videolla.

The Lion City 2 – Majulah vie katsojat suoraan miljoonakaupungin sykkeeseen. Video näyttää lähes siltä, kuin se olisi luotu tietokonetehosteiden voimin. Tosiasiassa Lion City 2 koostuu kuitenkin 500 vuorokauden aikana otetuista valokuvista.

Loutit otti kolmen vuoden ajan työstämäänsä projektia varten yhteensä lähes miljoona kuvaa, joista noin 25 prosenttia päätyi videolle. Keith Loutit kertoo Bokeh-sivustolle ottaneensa kuvat kahdella Nikon D4-kameralla.

The Lion City II – Majulah from Keith Loutit on Vimeo.