Aktivistit pakkasivat ihmisiä verisiin lihapaketteihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläinsuojelujärjestö AnimaNaturalis on toteuttanut näyttävän kampanjan Barcelonassa. Aktivistit ovat asetelleet tekoverellä kuorrutettuja ihmisiä lihapakkausten näköisille alustoille. Tempaus on saanut suuresti mediahuomiota ympäri maailmaa.

AnimaNaturalis-järjestö on kampanjoinut näyttävästi lihansyöntiä vastaan. Vegaaniin elämäntapaan kannustava järjestö on ottanut käyttöön luovan keinon ihmisiä puhutellakseen. He veivät espanjalaiselle kadulle ihmislihapaketteja.

Paketeissa alastomana kyyristelleet ihmiset oli kuorrutettu tekoverellä lisäefektin saamiseksi. Telegraphin mukaan tempaus toteutettiin viime sunnuntaina. Järjestö haluaa ihmisten lopettavan lihansyönnin eläinten oikeuksien parantamiseksi, maapallon pelastamiseksi ja ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat