Valtava elefantti nukahtaa kuullessaan kehtolaulun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kehtolaulut on yleisesti suunnattu pienille lapsille, mutta ne voivat tuudittaa uneen myös isompia otuksia. Tuoreella Youtube-videolla nähdään kuinka jättiläismäinen norsu vaipuu unten maille tuutulaulun kuullessaan.

Youtuben Save the Elephant Foundation -kanavan videolla tavataan Faamai-norsu ja sen hoitaja, Lek Chailert. Faamai halaa hoitajaansa hellästi kärsällään, ja vaipuu makeaan uneen naisen laulaessa sille hentoa kehtolaulua.

Norsun nukahdettua myös Lek siirtyy lepäämään suurikokoisen eläimen rinnalle. Faamai ja Lek asuvat kumpikin Thaimaan Chiang Maissa sijaitsevassa Elephant Nature Park -luonnonpuistossa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat