Joy Corriganin povi paljastui rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -lehden vuosittainen uimapukunumero on bikinimallien tärkein julkaisu koko maailmassa, ja nyt sen sivuilta tunnetuksi tullut Joy Corrigan on ikuistettu kuvauksissa Miami Beachilla. Samalla hänelle kävi huonosti, kun hän tuli paljastaneeksi liikaa kuvaajille.

Corrigan poseerasi Miami Beachilla kuvaajille viettelevästi bikinien yläosa olkapäillään, kun hänen oli määrä pitää rinnat käsiensä suojassa. Toisin kuitenkin kävi, kun hänen kätensä paljastivat epähuomiossa aivan liikaa intiimialueita.

28-vuotias Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash