Uusi seksiväline avaa naiseuden salat sensuellisti

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksuaalisuuden perustana on tyydyttää eroottisia tuntemuksia. Masturbointi on turvallisin ja luonnollisin tapa tutustua omaan seksuaalisuuteen. Amerikkalainen Liz Klinger halusi tuoda markkinoille seksivälineen, jonka avulla naisten on entistäkin helpompi tutustua sukupuolielintensä käyttäytymiseen ja mielihyvän tuottamiseen.

– Kasvoin erittäin konservatiivisessa perheessä, jossa ei koskaan puhuttu seksistä. Koska en pystynyt keskustelemaan seksuaalisuudesta tai seksistä, tuntui aihe entistäkin kiinnostavammalta ja halusin oppia siitä kaiken, Lioness-seksivälineen kehittänyt Klinger kertoo Berkeley Newsille.

Lioness on ennen kaikkea naisten kehittämä seksiväline naisille. Yrittäjän mukaan uudenlaisella välineellä on mahdollista löytää naisten uniikit ominaisuudet ja seksuaalisuuden salat hienostuneen oppimisen avulla. Vibraattorissa on viisi erilaista sisäänrakennettua sensoria ja sitä voi ohjata oman puhelinsovelluksen avulla.

Seksivälineelle haettiin keväällä rahoitusta Indiegogo-kampanjan avulla. Tuotteelle anottu 50.000 dollarin tuki saavutettiin neljässä päivässä. Toisin sanoen maailmalla on kysyntää seksivälineelle, jonka avulla voi opetella asioita seksuaalisuudesta uudenlaisten, mutta turvallisten kokemusten avulla.