Mies ajoi ylinopeutta kotiin – haiseva syy selvisi poliisiautossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Carlos Adonis Ramos-Erazo oli ajanut autolla ylinopeutta, minkä vuoksi hänet oltiin pidätetty. Mies ei ollut kuitenkaan suostunut tulemaan autostaan ulos, mikä ihmetytti poliiseja. Mies kaasutti pysäytyspaikalta tiehensä, jolloin poliisit alkoivat ajamaan häntä takaa.

Mies ajoi kotipihaansa ja yritti juosta asuntoonsa sisälle. Poliisit saivat miehen kiinni kotiovella ja pidättivät hänet. Mies kertoi ajaneensa ylinopeutta, koska hänen piti päästä nopeasti kotiin. Ramos-Erazo paljasti kiireen syyn, joka oli todella kova kakkahätä.

Poliisit haistoivat miehen autossa kannabiksen eivätkä näin ollen uskoneet häntä. Poliisit olivat ottaneet miehen auton kyytiin ja ajelleet poliisiasemalle. Ramos-Erazo oli kuitenkin ollut tosissaan ja joutunut lopulta tekemään tarpeensa poliisiautoon. Poliisit olivat joutuneet tämän jälkeen siistimään autosta miehen ulosteen ja virtsan. Ramos-Erazo vapautettiin Huffington Post -sivuston mukaan 18.000 dollarin takuita vastaan.