Näistä naisen ominaisuuksista miehet suostuisivat maksamaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Treffailusivusto WhatsYourPrice halusi selvittää, millainen on sivustolle kirjautuneiden miesten unelmien treffikumppani. Sivusto teki kyselyn, jossa miehen tuli vastata rahassa, kuinka paljon hän olisi valmis maksamaan mistäkin naisen ominaisuudesta.

Kyselyyn vastasi 175.000 miestä, jotka kertoivat kuinka paljon he maksaisivat päästäkseen tietyillä ominaisuuksilla varustetun naisen kanssa treffeille. Kävi ilmi, että miehet pitivät eniten tummapiirteisistä naisista. Miehet maksaisivat eniten sellaisesta treffikumppanista, jolla olisi tummanruskeat hiukset, ruskeat silmät ja urheilullinen vartalo.

Miehet maksaisivat myös hieman ekstraa siitä, että nainen ei tupakoisi, hänellä olisi jokin korkeakoulututkinto ja hän ei olisi ehtinyt vielä tekemään lapsia aiemmissa suhteissaan. Noin 175 senttimetriä olisi naisella optimaalinen pituus, minkä lisäksi hänen olisi hyvä pystyä juomaan alkoholia sosiaalisissa tilanteissa.