Mies kehitti oman supersankarihahmon – Sakuraman on vuorattu kirsikankukilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sakuraa, eli kirsikkapuiden kukintaa, voi ihastella japanilaisilla kaduilla yleensä maalis-huhtikuun vaihteessa. Vaaleanpunainen kukkaloisto ja siitä nauttiminen on perijapanilainen tapa. Joseph Tame haluaa tarjoilla samankaltaista nautintoa useammin.

Mies on kehitellyt oman supersankariasunsa, jonka nimi on Sakuraman. Hänen ideanaan on tuoda kevään kukkaloistoa ihmisten iloksi vuoden ympäri. Tame on nauttinut japanilaisesta sakurasta jo kymmenen vuoden ajan, mutta kukkaloisto jää miehen mukaan liian lyhyeksi ajanjaksoksi.

Joseph Tame rakensi itselleen puvun, joka on päällystetty muovisilla kirsikkapuunoksilla. Puvussa on myös 250 LED-valoa, äänentoistojärjestelmä ja oma puhelinsovellus. Mies testasi kirsikankukkapukuaan Tokion kaduilla. Ihmiset olivat innostuneita, ja miehen tarkoituksena on tehdä hahmostaan yksi suosituimmista bileiden vetonauloista.