Arilla on 25 lasta 19 eri naisen kanssa – vaimo ei tiennyt mitään!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spermanluovutus antaa monille lapsettomille mahdollisuuden saada lapsi, kun isän siemenneste ei jostain syystä kykene saattamaan vaimoa raskaaksi. Toimenpide auttaa lapsettomia ja vaikkapa lesbopareja saamaan lapsia, ja monet luovuttajat haluavat toimia anonyymisti.

Nyt newyorkilainen 40-vuotias matematiikan professori Ari Nagel on kuitenkin astunut julkisuuteen, kun hänen vaimonsa sai tietää miehen puuhista. Nagel on nimittäin luovuttanut spermaa, jolla on saatettu maailmaan 22 lasta 18 eri naiselle viimeisen 12 vuoden aikana.

Kun myös miehen oman perheen kolme lasta ja Roxanne-vaimo lasketaan mukaan, niin miehellä on 25 lasta 19 naisen kanssa. Vaimo ei ollut mielissään saatuaan selville mitä aviomies on puuhaillut häneltä salaa. Aviomies löysi spermaa halunneet naiset internetin ilmoitussivu Craigslistin ja luovuttajasivustojen kautta.