Lemmikkien pentukuvat uusiksi vuosia myöhemmin – ihastuttava tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon upeita kuvia, joissa aikuiset ovat luoneet uudelleen omia lapsuuskuviaan tai heidän vanhemmistaan aikoinaan otettuja kuvia. Nyt koiranomistajat ovat alkaneet myös luomaan lemmikkiensä pentukuvia uudelleen nappaamalla koirasta täysin samanlaisen kuvan kuin vuosia sitten.

Koiranomistajat ovat ottaneet lemmikeistään uudelleen samanlaisen kuvan, joka rakkaasta perheenjäsenestä on otettu pentuna kun koira on vasta tullut perheeseen. Kuvien välillä aika on tehnyt tehtävänsä ja omistajat ovat kasvaneet lapsista aikuisiksi samalla kun koiravauvat ovat harmaantuneet.

Kuvaparien aikaansaamat lopputulokset ovat todella upeita riippumatta siitä onko kuvien välillä ollut vain vuosi vai kymmenen vuotta aikaa. Kuvien välillä koirien luonne ja rakkaus omistajia kohtaan on selvästi pysynyt samana vuosien saatossa lemmikkien kasvaessa ja vanhetessa.

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

here's a timelapse picture of her laying on our adult boxer 3.5 months apart

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com