Näillä sanoilla parisuhde yleensä lopetetaan – oletko jo käyttänyt?

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki parisuhteet eivät ota alkuhuuman jälkeen nousukiitoa kohti rakkauteen ja ikuiseen onneen. Tällöin parisuhteen molempien osapuolien etu on, että seurustelu lopetetaan ja henkilöt jatkavat elämäänsä tahoillaan.

Nyt on listattu kymmenen yleisintä lausetta, joita käyttämällä parisuhde pannaan poikki. Illicit Encounters -pettäjäsivusto kysyi käyttäjiltään, mitä selityksiä he ovat antaneet toiselle osapuolelle eropäätöstä tehdessään.

Vastausten perusteella naiset halusivat panna suhteen poikki mielummin kasvokkain, mutta yhtä suosittua oli kertoa eropäätöksestä puhelimessa, tekstiviestillä tai jopa sähköpostilla. Seuraavassa kymmenen yleisintä fraasia sekä naisten että miesten sanomana.

NAISET

1. En ole valmis sitoutumaan.2. Juttu etenee liian nopeasti.3. Emme sovi toisillemme.4. Haluamme eri asioita.5. Haluan keskittyä uraani.6. En pidä ystävistäsi tai perheestäsi.7. Suhde ei vain toimi.8. Et ole tarpeeksi kypsä.9. Meillä ei ole mitään yhteistä.10. En luota sinuun.

MIEHET

1. Suhde ei vain toimi.2. Minulla on toinen.3. En pidä sinusta enää.4. Meillä ei ole tarpeeksi seksiä.5. Vika ei ole sinussa, se on minussa.6. Haluan keskittyä uraani.7. Haluamme eri asioita.8. En halua tavata enää.9. En ole valmis sitoutumaan.10. Meillä ei ole mitään yhteistä.