Näin saat täyteläisemmät huulet ilman ylirajaamista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner on tehnyt isojen huulien trendistä todella halutun nuorten naisten keskuudessa. Moni nainen on turvautunut kauneushoitoloiden tarjoamiin täyteaineisiin, mutta moni yrittää edelleen sinnitellä huulten muotoa isontavien meikkaustekniikoiden avulla.

Huulten meikkaamiseen on olemassa huulten ylirajaamisen lisäksi muitakin keinoja, joiden avulla huulet saadaan hienovaraisemmin näyttämään isommalta. Yksi tärkeä asia on se, että osaa rajata huulet tarkasti ja oikein.

Amorinkaaresta alaspäin kannattaa piirtää huultenrajauskynällä x-merkki, jolloin kirjaimen yläosa rajaa kaarta, keskiosa yhtyy kaaren alaosassa ja x-kirjaimen alaosa loppuu ylähuulen alla. Alahuulen kaari rajataan hieman leveämmälle kuin ylähuulen x-kirjaimen sakarat, minkä jälkeen huulten nurkat tulee myös rajata.

Huulet kannattaa punata kahdella eri sävyllä käyttäen vaaleampaa sävyä ylä- ja alahuulen keskiosaan, ja tummempaa sävyä nurkkiin. Kahdella sävyllä punaamalla huulet näyttävät täyteläisemmiltä. Huuliin voi piirtää tummemman kynän kanssa myös viivamaisia ryppyjä, jotka saavat huulet näyttämään isommilta, mutta tämän tekniikan aikaansaama vaikutus ei yleensä säily huulissa kovin pitkään.