Väärin pysäköityyn autoon kiinnitettiin eeppinen viesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monia autoilijoita ja jalankulkijoita pistää herkästi vihaksi muut liikenteessä liikkuvat ihmiset, jotka eivät tunnu osaavan liikennesääntöjä tai eivät osaa parkkeerata kulkuneuvojaan oikein. Varsinkin väärään kohtaan pysäköidyt autot tuntuvat aiheuttavan muille harmaita hiuksia.

Nyt The Telegraph kertoo tapauksesta, jossa väärin pysäköidyn auton vuoksi ärsyyntynyt henkilö päätti huomauttaa asiasta kuskille jättämällä hänelle viestin. Autoon oli teipattu kiinni kondomi ja paperi, jossa luki ”Hyvin parkkeerattu. Ole hyvä äläkä lisäänny. Terveisin ihmiskunta”.

Väärin parkkeeratut autot saavat ihmiset suuttumaan ja ruokkivat monesti myös yllättävää luovuutta. Verkossa on nähty monia hauskoja esimerkkejä siitä, kuinka väärin pysäköidystä autosta kärsineet ovat kostaneet ajattelemattomalle kuskille. Tällä kerralla ärsyyntynyt henkilö päätti huomauttaa asiasta melko klassisella tavalla.