Izabel Goulart pelasi pingistä rannalla – bikinivartalo vei katsojien huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee parhaillaan nousua muotimaailmassa, sillä hän on jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Ahkerana fitness-harrastajana tunnettu tähti on mallinuransa lisäksi myös näytellyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -sarjoissa.

Parhaillaan Izabel ja hänen miesystävänsä Kevin Trapp lomailevat Euroopassa Ibizan bilesaarella, jossa kaunotar kuvattiin eilen nauttimassa aurinkoisesta lomapäivästä rannalla. Pelkäksi auringonpalvonnaksi meno ei jäänyt, sillä Izabel pelasi pingistä ystäviensä kanssa. Katsojien huomio tosin taisi suuntautua pelin sijaan mallivartaloon.

Brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka työskenteli aikoinaan Victorian enkelinä vuosina 2005 – 2008. Hän on myös nähty Armani Exchangen mallikasvona. Sao Paulosta kotoisin oleva ruskeaverikkö sai mallin töihin kimmokkeen 14-vuotiaana, kun parturi ehdotti, että hän koettaisi työtä. Neito muutti Ranskaan ja sai sopimuksen entisestä Success-mallitoimistosta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash