Pyöräilijä törmäsi karhuun – kypäräkamera tallensi kolarin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa on nähty viime aikoina useita videoita, joissa esimerkiksi motoristit ovat jouneet vähältä piti -tilanteisiin tietä ylittäneiden karhujen kanssa. Nyt Instagramissa on levinnyt video, jolla pyöräilijä ja pieni karhu joutuvat onnettomuuteen.

Davis Souza oli ajamassa pitkin Mills Peakin polkua Kalifornian Lake Tahoessa villieläimen yllättäessä hänet. Mies törmäsi pensaiden takaa juosseeseen karhunpentuun. Davis lensi pois pyöränsä päältä hänen kypäräkameransa kuvatessa tilannetta.

Mies selvisi onnettomuudesta säikähdyksellä, ja niin mitä ilmeisimmin karhukin. Eläin on nimittäin jo kadonnut takaisin luontoon Davisin noustessa maasta ylös. Karhua on vaikea erottaa videolta normaalilla nopeudella, mutta hidastettuna nähdään selkeästi ylittämässä polkua.

– Se oli karhu!, hämmästynyt Davis Souza toteaa kavereileleen videolla.