Tässäkö täydellinen juhannus?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ensi viikonloppuna vietetään suomalaisille tärkeää keskikesän juhlaa, juhannusta. Keskipäivänseisauksen tienoilla vietettävä juhannus merkitsee suomalaisille yleensä perheen ja ystävien kanssa vietettävää juhlaa, jolloin ollaan mahdollisuuksien mukaan veden äärellä.

Suomi Finland 100 on julkaissut Facebook-sivuillaan tunnelmallisen videon, jossa nähdään mistä suomalainen juhannus on tehty. Muutama autiommasta kaupungista tai esimerkiksi juhannusfestivaaleista nauttiva viettää viikonlopun hieman poikkeavammalla tavalla, mutta yleisesti juhannus tuo monille mieleen mökkeilyn, grillaamisen ja yhdessäolon.

Juhannuksena moni suomalainen jättää kaupunkiasuntonsa ja suuntaa maalle. Juhannusta vietetään perheen ja ystävien kesken saunoen, uiden, grillaten ja nauttien yöttömästä keskikesän yöstä, jolloin taivas ei tummu lainkaan.