Taylor Swift teki pelkurimaisen tempun – jätti Calvin Harrisin puhelimessa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Taylor Swift jätti muutama viikko sitten ja DJ-supertähti Calvin Harrisin. Naisen tiedetään toipuneen erosta ennätysnopeasti ja suudelleen jo uuden miehen kanssa. Nyt julkisuuteen on paljastettu tapa, kuinka Swift lemppasi skotlantilaisen elektromusiikkigurun.

26-vuotias Taylor Swift on lopettanut 15 kuukautta kestäneen suhteensa Calvin Harrisiin puhelimessa, TMZ uutisoi. Nainen oli selittänyt epämääräisesti tarvitsevansa tilaa ja haluavansa siksi lopettaa suhteen. Harris oli juuri joutunut auto-onnettomuuteen, joten ajoitus ei olisi voinut olla huonompi.

Taylor Swift on jätetty aiemmin samalla tyylillä vuonna 2008, kun Joe Jonas kertoi erosta 27 sekuntia kestäneen puhelinsoiton avulla. Nyt nainen bongattiin vain hetki eron jälkeen brittinäyttelijä Tom Hiddlestonin kanssa suutelemassa. Pari vietti intiimejä hetkiä poptähden Rhode Islandilla sijaitsevan kartanon lähettyvillä, joten epäilykset suhteen olemassaolosta ovat heränneet jo ennen Taylor Swiftin kohtalokasta puhelinsoittoa Calvin Harrisille.

Näyttelijä Tom Hiddleston tunnetaan esimerkiksi elokuvista The Avengers, Crimson Peak ja Sotahevonen. 35-vuotias tähti on viime aikoina ollut runsaasti otsikoissa muutenkin kuin romanssiuutisten merkeissä, sillä häntä on huhuttu seuraavaksi James Bond -näyttelijäksi.