Yhdessä lihovat pariskunnat pysyvät yhdessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aiemmin on tehty tutkimuksia siitä miten yhdessä liikkuminen ja urheileminen vahvistavat parisuhdetta. Nyt hyviä uutisia tarjoillaan myös sohvan pohjalla viihtyville pareille, kun uuden tutkimuksen mukaan yhdessä lihoavilla pariskunnilla on paremmat mahdollisuudet myös pysyä yhdessä.

National Center for Biotechnology Information on tehnyt Your Tango -sivuston mukaan tutkimuksen, jonka pohjalta saatiin selville, että yhdessä lihovat pariskunnat pysyvät paremmalla todennäköisyydellä yhdessä. Tutkimuksesta kävi myös ilmi, että yhdessä lihonneet olivat myös onnellisempia parisuhteessaan.

Tutkijat seurasivat 169 vasta-avioitunutta pariskuntaa neljän vuoden ajan mitaten heidän painoaan, tyytyväisyyttään avioliittoon ja heidän onnellisuuttaan. Neljän vuoden aikana saadut tulokset osoittivat, että hoikat pariskunnat olivat vaarassa erota kun taas lihonneet parit jatkoivat onnellisena ja tyytyväisenä yhteistä elämäänsä.