Näyttelijän tyttöystävää ei erota tyttäristä – hämmentävä kuva

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilaisnäyttelijällä Dean Gaffneylla on silmää naiskauneudelle. 38-vuotiaan EastEnders-sarjassa näytelleen miehen rinnalla on nähty The Sun -lehden mukaan jo jonkin aikaa 23-vuotias mallikaunotar, joka ei juuri poikkea ulkonäöltään Gaffneyn omista tyttäristä.

Gaffney on julkaissut paljon kuvia hänen huikean kauniista tyttöystävästään sosiaalisessa mediassa. 15 vuotta nuorempi tyttöystävä on vain pari vuotta Gaffneyn omia tyttäriä vanhempi, minkä vuoksi vaaleaverikot näyttävät rinnakkain hämmästyttävän paljon samalta pitkissä hiuksissaan.

Gaffney julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän istuu sohvalla tyttöystävänsä Rebekah Wardin ja 19-vuotiaiden kaksostyttäriensä Charlotte ja Chloe Burgen kanssa. Pitkähiuksiset naiset näyttävät paljon toisiltaan ulkonäön lisäksi myös iällisesti, minkä vuoksi Wardin ja Gaffneyn ikäero käykin otoksesta hyvin selväksi.

Everyman needs a good women behind him… I have 3!!!! #daughters #GF

Kuva, jonka Dean Gaffney (@deangaffney1) julkaisi

Man like the fonz!! ???

Kuva, jonka Dean Gaffney (@deangaffney1) julkaisi

Last day in Ibiza with my baby! ☹️

Kuva, jonka Dean Gaffney (@deangaffney1) julkaisi