Ampumiset olivat liikaa – räppäri perui kaikki 1 000 dollarin fanitapaamisensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Draken tulevilla Summer Sixteen Tour -kiertueen konserteilla fanit pääsevät näkemään artistin poikkeuksellisesti pelkästään yleisöstä. Draken konsertteihin on myyty VIP-paketteja ja fanitapaamisia, mutta mies on päättänyt olla tekemättä niitä konserteissaan.

Drake on People-lehden mukaan perunut kaikki fanitapaamiset ja VIP-paketit hänen 20. heinäkuuta alkavalta kiertueeltaan. Artistin tapaamiseen ja yhteiskuviin oikeuttavia lippupaketteja myytiin jopa 1.000 dollarin hintaan.

Peruminen on perusteltu artistin tiukalla aikataululla ja lippurahat on luvattu palauttaa ostajille. Uutiset kerrottiin kuitenkin pian sen jälkeen, kun Voice-sarjasta noussut poptähti Christina Grimmie ammuttiin fanin toimesta kun nainen oli antamassa nimikirjoituksia konserttipaikan ulkopuolella.