Jos naiset puhuisivat sukupuolielimistään kuin miehet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miesten sukupuolielimistä käytetään puhekielessä monia nimityksiä ja niistä puhutaankin yleisesti enemmän kuin naisten sukupuolielimistä. Alapäähuumori on melko yleistä, mutta jostain syystä siihen liittyy aina useammin miehiset kuin naiselliset elimet.

YouTube-videolla nähdään hauska parodia, jossa näytetään miltä erilaiset tilanteet kuulostaisivat jos naiset puhuisivat samalla tavalla vaginoistaan kuin miehet peniksistään. Video ei toki koske kaikkia miehiä, mutta moni voi huomata kuulleensa tai todistaneensa tilanteen, jossa jotakin videolla nähtyä on tapahtunut omassa lähipiirissä.

Naiset väittelevät videolla muun muassa siitä kenellä heistä on tiukin vagina ja lyövät toisiaan leikkimielisesti jalkoväliin. He löytävät naisen sukupuolielinten muotoja taiteesta ja ruoasta, ja piirtävät tussilla vaginan heidän sammuneen ystävättärensä poskeen.