Seksinautinto ei ole sukuelimen koosta kiinni

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki naiset eivät juokse pelkästään suurikokoisten penisten perässä. Tutkimusten mukaan enemmistö naisista pitää keskivertokokoisista siittimistä, ja kokoa tärkeämpää on se, kuka sukupuolielintä kantaa. Myös pienellä peniksellä varustetut miehet voivat tyydyttää kumppaninsa loisteliaasti.

Bustle-sivusto vinkkaa parhaimmat asennot siihen, kuinka pienestä peniksestä saa kaikki mehut irti. Bustle osoittaa, että seksissä sukuelimen koko ei ole tärkein seikka, vaan – kuten vanha sanonta toteaa – miten sitä käyttää.

Sen lisäksi, että naista voi tyydyttää onnistuneesti käsillä ja suulla, voi myös keskivertoa pienemmällä sukuelimellä saada aikaan todella nautinnollisia yhteisiä hetkiä. Fyysistä kanssakäymistä tärkeämpää on yleensä henkinen olotila ja tunnelma, sillä niiden ollessa kohdallaan nautinto on valmiiksi läsnä.