Kardashianien ylistämät korsetit eivät laihduta – tuloksena miljoonakorvaukset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Waist Gang Society -niminen yritys valmistaa naisille korsetteja, joiden luvataan pienentävän naisten keskivartaloa ja kaventavan vyötäröä. Yritys haastettiin valheellisesta markkinoinnista käyttäjien toimesta oikeuteen, ja on nyt joutunut sopimaan kanteen viiden miljoonan dollarin korvauksilla.

Waist Gang Society alkoi markkinoimaan naisille waist training -nimistä treenausmuotoa, joka perustui yrityksen tiukkoihin korsetteihin. Yrityksen tuotelupauksen mukaan naisen vyötärö kapenee ja rasva palaa pelkästään korsettia käyttämällä ilman urheilemista. Jos vyötärön pienenemistä halusi kuitenkin tehostaa, pystyi korsettia pitämään yllään myös kuntosalilla, jolloin kosetin luvattiin tehostavan keskivartaloon kohdistuvaa treeniä.

Yritys on syytteen myötä joutunut Daily Mail -lehden mukaan myöntämään, että korsetti ei polta rasvaa tai pienennä vyötäröä. Se siirtää rasvan hetkellisesti muualle ja puristaa vyötärön kasaan aina korsettia käytettäessä, mutta ei tarjoa asiakkaalle rasvaa polttavaa lopputulosta. Waist Gang Society -korsetteja nähdään monien julkkisten markkinoimana, ja muun muassa Kardashianien siskokset ovat vannoneet tuotteen nimeen omilla Instagram-tileillään.

Wake up and #waisttrain with the #waistgangsociety ???? WHATSAWAIST.COM

Kuva, jonka Waistgangsociety (@waistgangsociety) julkaisi

Whatsawaist.com?

Kuva, jonka Waistgangsociety (@waistgangsociety) julkaisi