Kendall Jenner estottomana – paita paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muotimaailmassa menestynyt Kendall Jenner tunnetaan pettämättömästä tyylitajusta, jota moni nuori seuraa innoissaan. 20-vuotias Jenner on todella sinut oman vartalonsa kanssa eikä pelkää käyttää paljasteleviakaan asuja.

Kendall Jenner nähtiin tallaamassa New Yorkin katuja yhdessä malliystäviensä Gigi Hadidin ja Hailey Baldwinin kanssa. Mallikolmikko näytti tyrmäävältä kävellessään suurkaupungilla rinnakkain, mutta huomion vei kuitenkin Jenner, joka oli pukeutunut läpikuultavaan paitaan.

Kendall Jennerillä oli yllään korkeavyötäröiset farkut ja musta tiukka paita, josta rinnat näkyivät selvästi läpi. Nainen esitteli paitansa läpi itsevarmasti rintojaan ja nännilävistyksiään, minkä lisäksi nainen näyttää myös viihtyvän varsin hyvin uudessa hieman lyhyemmässä hiusmallissaan.

Splash
Splash
Splash
Splash