Mies etsi Twitterissä väärennettyjä henkkareita – sitten poliisi vastasi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet poliisilaitokset käyttävät nykyään jo todella paljon sosiaalista mediaa tiedotuskanavanaan ja myös apunaan rikollisten kiinni ottamisessa. Eräs nuori mies ei tainnut olla tästä tietoinen vaan yritti kysellä Twitter-kanavallaan väärennettyjen henkilöllisyystodistusten tekijöitä.

Adam Earis kysyi Twitterissä, että tuntisiko joku väärennettyjen henkilöllisyystodistusten tekijää. Ei mennyt aikaakaan kun Winnipeg Police -poliisilaitokselta vastattiin, että heidän muutama etsivänsä olisi myös todella kiinnostunut löytämään tällaisia henkilöitä. Viestiketju lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa, jonka antamasta huomiosta mies päätti heti ottaa kaiken hyödyn irti.

Adam ilmoitti nopeasti Twitter-tilinsä alkaessa kuhista uusia kävijöitä, että hän aikoo ottaa tästä huomiosta nyt kaiken hyödyn irti ja julkaista omaa musiikkia piakkoin. Poliisilaitos toivotti nuorelle miehelle hyvää jatkoa ja menestystä tulevan albuminsa kanssa.