Nainen koukussa talkkiin – syönyt jo lähes 200 kiloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hampshiressa asuva perheenäiti Lizzie Foster kärsii erikoisesta Pica-nimisestä syömishäiriöstä. Pica-häiriössä ihminen addiktoituu syömään asioita, jotka eivät ole ravintoa. Tässä tapauksessa Foster alkoi ahmimaan talkkijauhetta tuntiessaan ensimmäistä lasta odottaessaan suurta himoa kyseiseen aineeseen.

Foster alkoi syömään talkkijauhetta tuntiessaan mielitekoa sitä kohtaan. Nainen kertoi The Sun -lehdelle rakastaneensa talkin tuoksua ja ajatusta siitä, minkä vuoksi hänen oli lopulta pakko maistaa sitä. Talkki oli maistunut saippualta, joka oli miellyttänyt makuna Fosteria ja saanut hänet jatkamaan syömistä.

25-vuotias Foster ei ole vielä yrittänyt luopua riippuvuudestaan. Nainen syö talkkia viikossa noin puoli kiloa. Tähän mennessä hän on mutustellut ainetta noin 196 kiloa, ja alkanut saamaan vatsakramppeja. Nainen ei kuitenkaan vielä ole uskaltanut mennä lääkäriin, joka saattaisi kertoa huonoja uutisia talkin terveellisyydestä ja käskeä naista lopettamaan.