Hyvännäköiset poliisit villitsevät somessa – ihmiset haluavat tulla pidätetyiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien poliisilaitosten on nähty ottavan työssään entistä enemmän sosiaalisen median kanavia haltuun. Myös Essexin poliisilaitos päivittää innokkaasti Facebook-sivujaan ja Instagram-tiliään informoidakseen kaupungin asukkaita heidän toiminnastaan.

Essexin poliisilaitos on päivittänyt poliisien toiminnasta kuvia ja alkanut kampanjoimaan turvallisen ajamisen ja liikennesääntöjen noudattamisen puolesta sosiaalisessa mediassa. Poliisilaitos päätti julkaista Instagram-tilillään kuvan kahdesta partioivasta poliisista, jotka saivat kuitenkin hieman toisenlaista huomiota asukkailta kuin oltiin toivottu.

Kuvassa näkyy partioautossa istuvat poliisit Kayleigh Webster ja Daryl Jones. Webster on kuvankaunis nainen ja Jones puolestaan oikea kiiltokuvamies, minkä vuoksi ihmiset ovatkin kommentoineet innokkaasti kuvaa poliisilaitoksen Facebook-sivuilla. Ilmeisesti ihmiset haluaisivat rikkoa liikennesääntöjä nyt entistäkin enemmän tullakseen tämän parin pidättämiksi.