Jääkarhu kiinnostui vierailijasta – mies leikki pedon kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläintarhassa kasvaneet eläimet tottuvat hoitajien ja vierailijoiden myötä ihmisten läsnäoloon niin paljon, että alkavat hakemaan ihmisiltä kontaktia. Nyt hollantilaisessa eläintarhassa eräs mies pääsi leikkimään jääkarhun kanssa huomattuaan, että karhu kiinnostui miehen liikkeistä.

Suzanne den Toom oli poikaystävänsä Fabienin kanssa Hollannissa Rotterdamissa Zoo Blijdorp -eläintarhassa. Suzanne oli alkanut kuvaamaan Fabienia videolle kun hän oli huomannut, että nuori jääkarhu alkaa leikkimään miehen kanssa.

Videolla nähdään miten Fabian viihdyttää lasin takana uiskentelevia jääkarhuja. Jääkarhuista nuorin kiinnostuu miehestä ja alkaa aina sukeltamaan miehen näyttäessä esimerkkiä kyykistymällä pinnan alapuolelle. Yksivuotias Sizzle-niminen karhu ei vaikuta vihamieliseltä tai pelokkaalta vaan viihtyy erinomaisesti kommunikoidessaan miehen kanssa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat