Jättigaattori teki paluun – saapui golfkentälle parittelu mielessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin jättikokoisesta alligaattorista, joka tallusteli Floridan Englewoodissa sijaitsevan Myakka Pines Golf Clubin viheriöllä. 4,5-metrinen matelija on tehnyt paluun. Asiantuntijoiden mukaan otus etsii paritteluseuraa.

Floridan Palmettossa sijaitsevalla Buffalo Creek Golf Course -kentällä on jälleen saatu ihmetellä harrastajien joukossa käyskennellyttä alligaattoria. Golfklubin johtaja Ken Powellin mukaan huikean kokoinen eläin saapuu kentälle vuosittain. Matelijalle on yritetty keksiä lempinimeä.

Krokotiilieläimiin kuuluva alligaattori on tuttu näky Floridan osavaltiossa. Suurin amerikkalainen alligaattori on löydetty aikoinaan Louisianasta. Matelijan pituudeksi mitattiin 5,84 metriä.