Kendall Jenner suunnitteli ystävälleen tatuoinnin – pieni on kaunista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallina ja Justin Bieberin entisenä tyttöystävänä julkisuuteen noussut Hailey Baldwin rakastaa tatuointeja. Yleensä mallin ammatissa tatuoinneista on haittaa, mutta Baldwin on siitä huolimatta ottanut useita pieniä tatuointeja ympäri kehoaan.

Baldwinin uusin tatuointi on naiselle varmasti hyvin merkittävä ja henkilökohtainen. Kaunottaren hyvä ystävä ja mallikollega Kendall Jenner on suunnitellut tatuoinnin, jonka Baldwin on viimeisimpänä lisäyksenä ottanut käsiinsä.

Jenner suunnitteli Baldwinille tatuoinnin, joka koostuu vasempaan käteen kirjoitetuista kirjaimista PR ja oikeaan käteen kirjoitetusta AY-kirjainyhdistelmästä. Kun kädet liittää yhteen, kirjaimista muodostuu sana pray, joka tarkoittaa rukoilemista. Baldwin käy Teen Vogue -lehden mukaan New Yorkin Hillsong-kirkossa säännöllisesti, minkä vuoksi tatuoinnilla on mallille entistä suurempi merkitys.

P R A Y on @haileybaldwin created by @kendalljenner tattooed by #jonboytattoo ? #hillsongnyc #11

Kuva, jonka c/s Jon Boy p/v (@jonboytattoo) julkaisi