Mies sai rannalta lihansyöjäbakteerin jalkaansa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Teksasista kotoisin oleva 50-vuotias Brian Parrott oli ollut perheineen Galvestonissa sijaitsevalla uimarannalla. Päivää myöhemmin mies oli tullut huonovointiseksi. Sitä seuraavana päivänä hänen jalkansa oli tullut erittäin kipeäksi, ja hän hakeutui lääkäriin jalan ollessa täynnä rakkuloita.

Seuraavana päivänä lääkärit totesivat, että miehen elimistössä oli tunnistamaton lihansyöjäbakteeri ja Parrottin jalka amputoitiin. Turvallisuustehtävissä työskennellyt mies taistelee tällä hetkellä hengestään. Miehen äiti, Donna Dailey ei ole uskoa tapahtunutta todeksi.

Naista kauhistuttaa erityisesti tieto siitä, että hänen lapsenlapsensa ovat uineet samalla rannalla ilman tietoa vedessä piilevästä vaarasta. Fox 26 Houston -televisiokanavalle haastattelun antanut Dailey toivoo, etteivät ihmiset menisi Meksikonlahdella sijaitsevalle rannalle.

Nekrotisoiva faskiitti, eli tutummin lihansyöjäbakteerina tunnettu tauti, on hyvin harvinainen sairaus. Infektio voi kuitenkin koitua lopulta ihmisen kuolemaksi, sillä se etenee ihon ja lihaskerroksen välissä massaa tuhoten.