Nainen tekstasi pettämis- ja vauvauutisen väärään numeroon – hulvaton seuraus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nainen oli tullut raskaaksi Sam-nimiselle miehelle, jolla oli jo tyttöystävä. Raskaaksi tullut nainen päätti ilmoittaa Whatsapp-viestillä miehen tyttöystävälle, että Sam oli pettänyt häntä ja käyttäytyy nyt huonosti naisen tultua raskaaksi. Keskustelu ei kuitenkaan mennyt aivan niin kuin nainen oli ajatellut.

Nainen oli lähettänyt viestin väärään numeroon, josta vastannut henkilö oli päättänyt heti hieman pilailla naisen kustannuksella. Heti aluksi tyttöystäväksi luultu henkilö alkoi kyselemään, että kuka Sam mahtaa olla nyt kyseessä, ja ehdotteli naiselle vaihtoehdoiksi tunnettuja näyttelijöitä.

Raskaaksi tullut nainen raivostui nopeasti ja alkoi ihmettelemään miten tyttöystävä voi vitsailla asiasta kuultuaan, että poikaystävänsä on pettänyt ja vielä saattanut vieraan naisen raskaaksi. Jonkin ajan kuluttua nainen kuitenkin huomasi, että hän oli tainnut lähettää viestit väärään numeroon.

God dammit Sam!