Näin poptähti valmistautuu konserttiin – odottamaton kuva takahuoneesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Esiintyvät taiteilijat ja maailmanluokan poptähdet joutuvat ennen konserttejaan valmistautumaan esitykseen henkisesti. Esiintyjän tulee saada oma jännitys hallintaan ja kerätä esitystä varten tietynlainen lataus, jonka saavuttamiseksi isoilla tähdillä on varmasti monenlaisia metodeja.

23-vuotias poptähti Selena Gomez paljasti Instagram-tilillään mitä hän tekee takahuoneessa ennen omia konserttejaan. Nainen valmistautuu hieman poikkeavammalla tavalla suuren luokan konserttiin, sillä moni ei voisi uskoa tähden rentoutuvan komediasarjan parissa rauhallisesti omassa nojatuolissaan.

Gomez istuu julkaisemassaan kuvassa mukavasti nojatuolissa lämmin viltti yllään ja iso muki kädessään. Naisen hiukset on jo kiharrettu tulevaa esitystä varten, mutta ennen sitä tähti ehtii kuitenkin katsomaan parin jakson verran Rillit Huurussa -sarjaa, jonka näyttelijäkaartista Gomez nostaa Sheldon Cooperin suosikikseen.

The one thing that gets me going before anything.. Sheldon Cooper -Big Bang Theory

Kuva, jonka Selena Gomez (@selenagomez) julkaisi