Taiteilijan uskomattomat puuveistokset näyttävät ruoalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Japanilaisen Seiji Kawasakin työt saattavat helposti tuoda veden katsojien kielelle. Hämäävästi oikealta ruoalta näyttäviä teoksia ei kuitenkaan ole tarkoitettu syötäviksi, ellei halua rikkoa hampaitaan.

Taitavana veistäjänä tunnettu Kawasaki luo puusta aivan oikeiden ruoka-ainesten näköisiä töitä. Hän viimeistelee ne maalaamalla teoksensa hämmästyttävän realistisella ja yksityiskohtaisella tavalla.

Seiji Kawasakin taide ei rajoitu vain tiettyihin ruoka-aineksiin, vaan hän on luonut puusta muun muassa perunalastuja, leipää, kalaruokaa ja erilaisia kasviksia. Taiteilijan upeisiin töihin päästään tutustumaan miehen Facebook-sivulla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat