Synkkä verkkopalvelu: Tältä Suomi näyttäisi avaruusolentojen hyökättyä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maapallon kuuluisat kaupungit ja nähtävyydet saavat jälleen kyytiä avaruusolentojen palatessa tänä kesänä valkokankaalle Independence Day: Uusi uhka -elokuvan merkeissä. Vuoden 1996 hittielokuvan jatko-osaa mainostetaan nyt synkällä verkkosivulla.

Independence Day My Street -sivulla voi selvittää, miltä oma kotikatu näyttäisi avaruusolentojen hyökkäyksen jälkeen. Sivustolle syötetään osoite, ja pian naapurusto muuttuu tuhon jälkeiseksi sotatantereeksi. Ohessa kuva miltä esimerkiksi Suomen eduskuntalo näyttää verkkopalvelussa.

Independence Day: Uusi uhka saa Suomen ensi-iltansa 29. kesäkuuta 2016. Elokuvan päärooleissa nähdään muun muassa Liam Hemsworth, Bill Pullman, Maika Monroe ja Jeff Goldblum. Ensimmäisen osan tapaan elokuvan ohjaa kovaäänisistä ja dramaattisista katastrofielokuvistaan tunettu Roland Emmerich.

Uusimmat