Synkkä verkkopalvelu: Tältä Suomi näyttäisi avaruusolentojen hyökättyä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maapallon kuuluisat kaupungit ja nähtävyydet saavat jälleen kyytiä avaruusolentojen palatessa tänä kesänä valkokankaalle Independence Day: Uusi uhka -elokuvan merkeissä. Vuoden 1996 hittielokuvan jatko-osaa mainostetaan nyt synkällä verkkosivulla.

Independence Day My Street -sivulla voi selvittää, miltä oma kotikatu näyttäisi avaruusolentojen hyökkäyksen jälkeen. Sivustolle syötetään osoite, ja pian naapurusto muuttuu tuhon jälkeiseksi sotatantereeksi. Ohessa kuva miltä esimerkiksi Suomen eduskuntalo näyttää verkkopalvelussa.

Independence Day: Uusi uhka saa Suomen ensi-iltansa 29. kesäkuuta 2016. Elokuvan päärooleissa nähdään muun muassa Liam Hemsworth, Bill Pullman, Maika Monroe ja Jeff Goldblum. Ensimmäisen osan tapaan elokuvan ohjaa kovaäänisistä ja dramaattisista katastrofielokuvistaan tunettu Roland Emmerich.