Bruce Willis kiinnitettiin Charles Bronsonin klassikkorooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa ironisella Väkivallan vihollinen -nimellä julkaistussa Death Wish -elokuvassa Charles Bronsonin esittämä mies kävi yhden miehen sotaa rikollisuutta vastaan. Nyt vuonna 1974 ensi-iltansa saaneesta toimintaelokuvasta ollaan työstämässä uutta versiota.

Death Wish -elokuvan uudessa versiossa Charles Bronsonin kengät täyttää 61-vuotias toimintatähti Bruce Willis. Kostotarinan uuden version ohjaa Eli Roth, joka tunnetaan parhaiten kauhuelokuvista Hostel, Cabin Fever ja The Green Inferno.

Alkuperäisessä Death Wish -elokuvassa Bronsonin esittämä Paul Kersey kostaa vaimonsa murhan ja tyttärensä raiskauksen tappamalla rikollisia oman käden oikeudella. Paramont Pictures ja MGM-tuotantoyhtiöt ovat jo pitkään suunnitelleet uutta versiota myöhemmin peräti neljä jatko-osaa saaneesta kulttiklassikosta.