20-vuotias Caitlin Russell on bikinimallien uusi supertähti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman tuoreisiin lupauksiin lukeutuu Caitlin Russell, joka sai viime syksynä jalkansa mallimaailman oven väliin pääsemällä kilpailun kautta Vizcaya-bikinimerkin mainoskasvoksi vuodelle 2016. Bikinimerkin perusivat vuonna 2013 Lisa Opie ja Franz Orban.

Eilen Caitlin Russell ikuistettiin Miami Beachilla, jossa hän oli poseeraamassa Vizcaya-merkin bikinikuvauksissa yhdessä malliston suunnitelleen Lisa Opien kanssa.

20-vuotias Caitlin Russell on amerikkalainen mallilupaus, joka on toiminut mallina 14-vuotiaasta saakka. Hän voitti Vizcaya-bikinimerkin kilpailun Miamissa marraskuussa 2015, ja pääsi siten merkin mainoskasvoksi. Russell sai voitostaan palkinnoksi paitsi mallisopimuksen myös vuoden ilmaiset bikinit sekä kuvasarjansa Crown ja Imagine -lehtien sivuille.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash