Donald Trumpin typerä twiitti aiheutti somemyrskyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidenttikisassa odottamattoman hyvin menestynyt populisti Donald Trump on päästänyt suustaan kampanjan aikana toinen toistaan typerämpiä lausuntoja. Brexitin myötä hän iski jälleen matkustettuaan Skotlantiin avaamaan uutta golfkenttää.

Trump kirjoitti Twitterissä, että Skotlannissa on hurja meno Brexitin kanssa ja totesi heidän ottaneen ”maansa takaisin, kuten Yhdysvallat tulee ottamaan omansa”.

Mahdolliselta tulevalta presidentiltä oli kuitenkin jäänyt kotiläksyt lukematta, sillä skotlantilaiset olisivat nimenomaan halunneet pysyä Euroopan Unionissa. Trumpin nolo kommentti sai heti aikaan somemyrskyn.

Twitter
Twitter

Trumpin moka sai heti aikaan vastalauseiden suman, ja niissä häntä suomittiin melko rajusti. Lisäksi Trumpille annettiin useita uusia värikkäitä lempinimiä.

Twitter
Twitter