Kimin peppukuvasta parodia – myös Cats saa osansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian nähtiin taannoin poseeraamassa alastomana useissa lehtikuvissa, joista eräässä hänellä oli takapuolensa päällä drinkkilasi. Kuvasta tehtiin nopeasti lukemattomia erilaisia parodioita, joissa Kimin muhkea takapuoli nousi pääosaan. Niin myös tuoreessa kampanjassa.

Paper Magazine
Paper Magazine

Kimin takapuoli ja Andrew Lloyd Webberin Cats-musikaali on nimittäin yhdistetty Katdashians-nimiseksi musikaaliksi. Luonnollisesti musikaalin mainoskampanjassa isketään näyttävästi myös Kimiin ja hänen tavallista muhkeampiin kurveihin. Kampanjassa nauretaan nimittäin Kimin edellä mainitulle drinkkikuvalle. Musikaalin ensi-ilta järjestettiin eilen perjantaina New Yorkissa.

katdashians25062016a

katdashians25062016b