19-vuotias maskeeraajalupaus häkellyttää netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tim Burtonin elokuvia fanittava Saida Mickeviciute on noussut nettimaailman tietoisuuteen Instagram-tilinsä avulla. 19-vuotias neitokainen on julkaissut kuvia maskeerauksistaan, joista ei puutu ainakaan mielikuvitusta. Neitokainen tekee luomuksia harrastusmielessä.

Saida Mickeviciutella on meikkaustaitoja, malttia ja mielikuvitusta. Nuori nainen aloitti maskeerausharrastuksensa viime vuonna halloweenia juhliessaan. Sen jälkeen hän on loihtinut upeita kokonaisuuksia ällistyttävän taidokkaasti.

Kauhuelokuvista inspiraatioita keräävä opiskelija on maskeerannut itsensä muun muassa laiskiaiseksi, rikkinäiseksi posliininukeksi ja nahattomaksi ihmiseksi. Bored Panda -sivuston mukaan Saidalla menee yhden maskin luomiseen muutama tunti. Hän tehostaa maskeerausta asujen ja rekvisiitan avulla.