Hulvaton kooste: Donald Trump puhuu Kiinasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltain seuraavat presidentinvaalit järjestetään marraskuussa. Presidenttiehdokkaina ovat tällä hetkellä Donald Trump ja Hillary Clinton, joista toinen astuu valituksi tultuaan uuteen virkaansa 20. tammikuuta 2017.

Ehdokkaat ovat aiheuttaneet paljon keskustelua puolesta ja vastaan, mutta etenkin Trump on saanut melko paljon pilailua osakseen.

The Best of Tumblr on jakanut Facebook-sivuillaan nousevan koostevideon, jossa Donald Trump on pääroolissa. Videoon on koostettu kaikki kerrat kun Donald Trump on sanonut puheidensa ja antamiensa haastatteluiden aikana sanan China. Ilmeisesti mies puhuu Kiinasta melko paljon ja käyttää maata usein esimerkkinään.

Monet Donald Trumpin presidentin virkaan astumista kammoksuvat ovat intohimoisesti Trumpin kampanjaa ja miehen sanomia vastaan. Tämä saattaakin olla yksi syy siihen, että lukemattomia meemejä, parodioita ja piloja on levinnyt Trumpista sosiaalisessa mediassa.