Koirien uutuuskone heittää pallot automaattisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokaiselle koiranomistajalle tulee joskus hetkiä, jolloin pallon heittely innokkaalle koiralle ei onnistu kiireistä tai väsymyksestä johtuen. Facebook-käyttäjä Rennie Berchardin videolla nähdään keksintö, joka on suunniteltu juuri tällaisia tilanteita varten.

Videolla Buddy-koira ei edes tarvitse ihmistä heittelemään sille palloa. GoDogGo-niminen laite hoitaa sen nimittäin itsestään. Ämpäriä muistuttava laite ampuu pallon itsestään ilmaan koiran noudettavaksi.

Buddyn tarvitsee vain hakea pallo ja tuoda se takaisin GoDogGo-laitteeseen, joka laukaisee lelun uudelleen ilmaan. Väsymättömästä pallonheittäjästä on epäilemättä runsaasti iloa koiranomistajille, jotka eivät aina jaksa leikkiä lemmikkinsä kanssa. Buddy ainakin näyttää olevan laitteesta aivan yhtä innoissaan, kuin palloa heittelevästä ihmisestä.