Jännittävä hierontamuoto esiteltiin – käärme hoitaa ihmisiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni ihminen pitää käärmeitä pelottavina ja vaarallisina eikä suostuisi kiemurtelevien matelijoiden kanssa samaan huoneeseen. Osa ihmisistä pystyy kuitenkin olemaan käärmeiden seurassa niin rentoina, että he voivat antaa niiden kiemurrella heidän päällään.

Muutamia vuosia sitten on lanseerattu jopa uusi hierontamuoto, jossa hierojina toimivat käärmeet.

Filippiineillä kaksi vuotta sitten kokeiluun otettu käärmehieronta on nyt tuotu Liptonin toimesta myös Englantiin. Lipton Ice Tea on alkanut järjestämään Paradise Now Brunch -nimistä brunssia, jossa on tarjolla rohkeimmille myös käärmehierontaa.

Riskin ottamisen tunne ja pieni jännitys saavat ihmisen adrenaliinin virtaamaan, minkä vuoksi hieronnan jälkeen asiakkailla on entistäkin rentoutuneempi ja virkeämpi olo. Metro-lehden mukaan järjestäjätaho on kommentoinut hoidon saavan täydellisen päätöksen helpotuksen tunteesta, joka henkilön valtaa sillä hetkellä kun käärme otetaan hänen selkänsä päältä pois.